Armutlu İlkokulu
ARMUTLU KÖYÜ ARMUTLU KÜME EVLERİ NO: 226 SARIKAMIŞ / KARS

VİZYON

Biz ; örgün eğitim sistemi içerisindeki ve dışındaki tüm öğrencilerimize eşit imkanlar sunarak onların; demokratik, hür, sağ duyulu düşünüp karar verebilen, soran ve sorgulayan, kendine güvenen, araştırmacı, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, milli ve manevi değerlerimize saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini seven bireysel ve toplumsal başarıyı yakalayabilmek için sürekli ve planlı çalışmanın gereğine inanmış bireyler yetiştirmek ve onların hayata hazırlanmalarını sağlayacak çalışmalar yapmak için varız.

MİSYON

Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

NORMAL ÖĞRETİM

08.30-14.50

KALORİFER

Gidiş geliş yapılmamaktadır.Köyde kalınıyor.

65 KM

ARMUTLU KÖYÜ SARIKAMIŞ/KARS